dinsdag 19 augustus 2014

[Review] Fizz - 12 Minipolish Set

Dit enorme schattige setje met 12 minilakjes spotte ik een tijdje terug bij de Action. Het setje kostte ongeveer €1 à €2. Er zitten 6 felle lakjes in en 6 pastellakjes. Ieder flesje bevat 3 ml lak. Hieronder zie je de swatches van al deze 12 lakjes!


Als eerst vier felle kleurtjes. Blauw, groen, roze en geel. Het blauwe lakje dekte prima met één laagje. De andere hadden twee laagjes nodig. Het groene lakje lakte heel streperig. Het roze lakje is prima en ook het gele lakje is wat streperig.

Hè wat een gezelligheid op mijn nagels zo! Het paarse lakje dekte met 1 laagje, en de oranje met twee. De paarse en oranje zijn nog de wat fellere kleurtjes. De lichte blauwe en gele zijn beide pastellakjes en dekken met twee laagjes. De lichte blauwe vind ik echt top!

De laatste vier zijn wederom weer pastelkleurtjes. Al deze kleurtjes zijn ook ontzettend lief! Een oranje, roze, mintgroene en paarse pastel. Al deze kleurtjes dekken prima met twee laagjes.

Conclusie: Heel eerlijk? De lakjes vallen mij helemaal niet tegen!! Enorme leuke en schattige kleurtjes, maar niet geheel geschikt voor professioneel gebruik natuurlijk. Zo'n setje is erg leuk voor bijvoorbeeld wat jonge meiden of om lekker te lakken op de nagels van je dochtertje (of zoontje! ;-)). Ik gebruik dit setje zelf bij de nailart workshops wanneer er wat jongere meiden zijn, de kleurtjes zijn namelijk ontzettend leuk! Wel zijn de flesjes erg klein, maar 3 ml. Wanneer ik mijn 10 nagels met één kleurtje zou lakken is zo'n flesje haast leeg!

Wat vinden jullie van de kleurtjes uit dit setje? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations