zaterdag 16 augustus 2014

[Review] Fizz - Nail Lightning

Dit leuke setje van het merk Fizz spotte ik een tijdje geleden bij de Action. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe producten om uit te testen en zo belande dit setje in het mandje. Het setje bevat 10 sticker sjabloontjes met een hartfiguurtje en twee kleuren nagellakjes.


Het eerste nadeel welke ik al snel ontdekte is het aantal stickersjabloontjes. Dit zijn er maar 10.. Daarnaast zit het witte velletje vastgeplakt aan de plastic verpakking, het is dus erg lastig om deze stickertjes van het velletje af te krijgen.. Of je de sjablonen kunt hergebruiken dat lees je hieronder!Je kunt zelf weten hoe je de kleurtjes wil combineren. Ik koos voor een roze basis met rode hartjes. Hierboven zie je de swatches van twee laagjes roze lak. De lak stinkt behoorlijk, maar droogt opzich vrij snel. Het is echt een must om de basiskleur heel goed te laten drogen, anders trek je de lak er zo weer vanaf!

Met een pincet (of gewoon met je vingers) haal je het stickertje van het velletje af en plak je deze op de juiste plaats.

Met de rode lak vul je het sjabloontje in. Dit hoeft niet netjes, want er zit natuurlijk een stickertje op! De lak laat je een klein beetje drogen voordat je de sticker sjabloon eraf trekt, is de lak nog te nat dan zal dit uitlopen, is de lak te droog dan trek je de gehele laag mee.

Dit is het resultaat van de stickersjabloontjes. Ik moest natuurlijk uittesten of je hetzelfde sjabloontje nog een keer kan gebruiken. Hierboven heb ik dus vier keer hetzelfde sjabloontje gebruikt. Zoals je zelf kunt zien is dit niet aan te raden. Het hartje op de ringvinger is mooi, die op de wijsvinger gaat nog, maar de hartjes die ik er daarna mee maakte lijken helaas nergens meer op! Je kunt het sjabloontje dus maar één keer gebruiken. Dit betekend dat je met 10 sjabloontjes maar één keer een gehele nailart kunt maken helaas!

Het setje is verkrijgbaar bij de Action en kost zo ongeveer €1,10. Zeker weten doe ik dit overigens niet, maar ik dacht rond dit bedrag! Voor die ene euro is het nog best leuk uitproberen voor één keertje!

2 opmerkingen:

  1. Wel heel leuk maar de sjabloontjes zijn ook goed zelf te maken. Jammer dat je ze maar 1x kunt gebruiken. ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt, dat heb ik zelf ook een aantal keer gedaan met een stuk tape en een pons. Maar dit is natuurlijk een review over enkel dit product, vandaar dat ik daar niet verder op in ben gegaan! Ik blijf dit soort dingen gewoon niet fijn vinden om mee te werken haha! Met de hand gaat alles vele malen sneller. Maar voor mensen die nooit aan nailart doen zijn dit soort dingen natuurlijk hartstikke leuk, ook voor kinderen!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations