vrijdag 22 augustus 2014

[Review] Catrice - Ombre Topcoat

Een ombre manicure houdt in dat je gebruik maakt van één kleur, die op iedere nagel donkerder wordt. Wanneer je dus niet zoveel lakken hebt is dit lastig te maken, maar ook wanneer je veel lakken hebt, moet je maar net dat goede gevoel voor kleur hebben om een ombre tot een succes te maken. Nu heeft Catrice een Ombre topcoat uitgebracht, waarmee je iedere manicure tot ombre kunt omtoveren. Let's test!


Als eerste testte ik deze lak uit over Sally Hansen - Peach Beach. De eerste nagel laat je origineel en de nagel ernaast 1 laag topcoat, die daarnaast 2 lagen topcoat en daarnaast 3 lagen topcoat. Hierboven het resultaat. I'm not impressed....

Op het flesje stond 'werkt op alle lichte kleuren'. Oke.. Misschien was Peach Beach te donker? Ik besloot de ombre topcoat uit te proberen over Sugar Pie, Honey Bunch van Essence. Zie hierboven het resultaat. Nah... ook dit is het niet? Gewoon helemaal niet!

Conclusie: Laat deze Ombre topcoat lekker in de winkel liggen, deze is het geld absoluut niet waard! Ik vind er weinig tot geen verschil in zitten. Ik had echt wel een heel ander resultaat verwacht, op zijn minst hetgene wat je op het flesje ziet staan. Ik heb deze ombre topcoat over twee kleuren geprobeerd, dus kan nu helaas wel de conclusie trekken dat het resultaat op een andere kleur er waarschijnlijk niet anders uit gaat zien.

Hebben jullie ervaring met de Ombre topcoat? 

2 opmerkingen:

  1. Het idee was zo leuk.. Fijn dat je het op verschillende manieren hebt getest. Erg jammer dat het product gewoon niet geslaagd is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dezelfde ervaring helaas. Resultaat was zo streperig, ik ga het nooit netjes krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations