maandag 25 augustus 2014

Sinful Colors - Mint Apple

Kruidvat in, Kruidvat uit etc etc. Ik heb zo'n 5 verschillende filialen bezocht op zoek naar een schap met Sinful Colors nagellakken. Uiteindelijk spotte ik in Amsterdam eindelijk een schap met Sinful Colors lakjes! Ik koos vijf mooie kleurtjes uit, Mint Apple is daar één van. 

Ik heb inmiddels een beetje een zwak voor nagellakken die richting mintkleur neigen. Mint Apple is een mintkleur met een hele subtiele shimmer die je vooral ziet stralen in het zonlicht. 


Voor mij was dit de eerste kennismaking met het merk Sinful Colors. Wat heeft dit merk een onwijs fijn kwastje die goed de lak aanbrengt! Ik ben absoluut niet teleurgesteld! Ook qua prijs valt deze absoluut onder budget. €1,99 per lakje. Een stuk goedkoper dan Catrice en qua kwaliteit ook veel fijner!

Mint Apple dekt prima met twee dunne laagjes lak. De lak heeft uit zichzelf al een hele mooie glans, wel is het voor de houdbaarheid van de lak aan te raden een topcoat te gebruiken!

Het merk Sinful Colors is bij een aantal Kruidvat filialen verkrijgbaar voor €1,99 per stuk. Hebben jullie dit merk ook gespot bij jullie Kruidvat? 

4 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! Ik heb net pech gehad denk ik. Ik kocht twee Sinful Colors lakken en die dekken allebei voor geen meter! Deze is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh serieus?? Dat is dan echt pech hebben! Ik weet wel dat de glitterlakken allemaal een sheer base hebben dus sowieso niet dekken. De andere kleuren heb ik verder nog niet uitgetest. Deze dekte iig wel prima!

   Verwijderen
 2. mooie kleur hoor!
  ik heb laatst ook een paar lakjes van sinful colors uitgetest en ze stelde ook bij mij zeker niet teleur :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations