zondag 31 augustus 2014

[Gelnagels] Purple Corsets Nailart

1 Van mijn favoriete nailarts blijven toch wel het maken van de corsetjes. Deze zien er toch altijd weer mooi uit en zijn leuk in allerlei kleuren. Dit keer kreeg ik weer de volle vrijheid qua nailart van deze dame en besloot ik een wat speelsere variant op de corset nailart te maken!

Paars en roze zijn haar favoriete kleuren dus besloot ik hier iets mee te doen. Als basis pakte ik een hele lichte roze glitterlak. Deze sponste ik op de tips van de nagels, om dit goed te kunnen zien kun je even op de foto klikken om deze te vergroten!


Met een paarse striper maakte ik eerst de basis van de corsetjes. Op de middelvingers het standaard design en op alle andere nagels schuine corsetjes etc. Gewoon steeds net even op een andere manier!

Met een witte striper maakte ik lijntjes om het paars heen en zette ik stipjes. Deze stipjes zijn een makkelijk hulpmiddel om de draadjes recht naar elkaar toe te laten lopen. Met een zwarte striper tekende ik de veters van het corsetje!

Hier kun je de videotutorial vinden voor het maken van een corsetnailart, wanneer je de standaard versie doorhebt kun je zelf spelen met andere versies!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations