maandag 1 september 2014

OPI - Blue Chips

Stiekem ben ik gek op glitterlakjes. Jammer genoeg zie je maar weinig glitterlakken waarvan de lak zelf een basiskleur heeft, bijna alle glitters hebben een sheer base en dat vind ik zelf nou net weer iets wat jammer is. Dit lakje van OPI heeft gelukkig wel een gekleurde base en is daardoor een glitterlak die je op zichzelf kunt dragen!

Blue Chips is een fel blauw lakje met daarin glitters verwerkt. De glitters zijn heel fijn en lijken wel holografisch. Blue Chips is echt een beauty voor op de nagels!


Dit is echt zo'n lakje waarover je niet al teveel moet praten, maar gewoon lekker naar moet gaan kijken! De lak dekt met twee dunne laagjes, op sommige swatches lijkt het alsof je mijn nagel door de lak heen zit, maar dit is puur iets wat mijn camera bij bepaalde soorten lichtinval doet. 

Ik kocht dit lakje voor €3,99 bij de Big Bazar, ik weet niet zeker of deze er momenteel nog zijn, maar mocht je hem spotten. Neem hem mee!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations