donderdag 18 september 2014

Instagram #38

Goedemorgen! Bijna weekend, nog even doorzetten! Op deze vroege donderdagochtend heb ik voor jullie weer een nieuw persoonlijk artikel! Alle foto's kun je terugzien op Instagram, daar kun je mij natuurlijk ook volgen: @sylvia_nailartcreations.

Oh zo happy was ik vorige week toen ik ontdekte dat de Luxury Lacquers een heel fijn en normaal kwastje hebben!De buit van het nagelfestival. Inmiddels heb ik drie bakken met lakjes die nog geswatcht moeten worden, voorlopig dus even een stop op de nagellakken en eerst alles weer eens gaan gebruiken!

Klein poppetje! Nouja klein, Verschoor is inmiddels wel uitgegroeid tot een behoorlijk grote en stoere kater natuurlijk!

Mijn buurvrouw is onwijs handig met breien en borduren. Zij maakte dit leuke handdoekje met 'nailart creations' voor in de salon! Ik heb aan haar gevraagd of zij er meer wilde maken en dat wilde zij gelukkig, dus binnenkort meer unieke handdoekjes in de salon! :)

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn zus naar de Beauty Salon Dimensions geweest. Onwijs leuke dag weer gehad samen!

De buit van de beurs!

Na alle aankopen van de beurs, het nagelfestival en het enorme nailart pakket welke ik laatst ontvangen heb, ben ik al een tijdje bezig met alles opnieuw indelen. Ik kom wat ruimte tekort dus moet even flink gaan rommelen met de indeling!

Geïrriteerde Verschoor... Gisteren moest meneer naar de dierenarts voor zijn jaarlijkse vaccinatie en controle. Zo ineens bleek Verschoor compleet over zijn toeren te gaan door het autorijden. Zo sneu, helemaal hijgen, raar mauwen, brr kreeg echt tranen van het zicht van Verschoor in de auto. Gelukkig hebben we de heen en terugreis overleefd en hoeft hij weer een jaartje niet meer met de auto!

Hoe was jullie week? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations