maandag 15 september 2014

[Shoplog] Kruidvat Nagelfestival

Afgelopen week en deze week heeft het Kruidvat weer nagelfestival! Dit betekend 1+1 gratis op alle nagel gerelateerde producten. Vorige week kocht ik bij de Kruidvat in mijn buurt wat nieuwe producten. In de buurt zitten drie filialen, waarvan 1 grotere, helaas hebben ze bij geen van alle filialen en wat uitgebreider assortiment. De producten die ik kocht zitten dus in het vaste standaard assortiment!In eerste instantie was ik niet van plan veel dingen aan te schaffen van Catrice. Ik vond de Luxury Lacquers geweldig, maar ivm dat kwastje wilde ik ze eigenlijk toch niet kopen... Toen ik de flesjes opende in de winkel zag ik tot mijn grote vreugde dat deze flesjes een normaal smal kwastje hebben! De lakjes hierboven van links naar rechts: It's Showtime, Blue Skyfall, Let's get lost in vegas en Lost 'n Roses.

Ook de laatste vier gingen in mijn mandje. Hoe fijn is het dat je zo'n collectie kunt aanschaffen voor de helft van de prijs! De lakken hierboven van links naar rechts: Plum Fiction, Bronze upon a time, My big green wedding en Stars&stories.

De gewone lakken van Catrice hebben wel nog het brede kwastje. Toch vond ik de kleuren hierboven zo mooi dat deze lakjes meegingen. Van links naar rechts: Out of the dark, Must-have STEELetto, Blue and a half men, First class up-grape, Greyday,Greyday!

Het Essence schap was eigenlijk al compleet leeggeplunderd. Ook hebben we hier maar één schap, dus veel keuze was hier jammer genoeg niet. Toch kocht ik nog drie nieuwe lakjes en topper en een LE lak. De namen van links naar rechts: Girls night out, Kiss me Freddy, Candy Crush, I Feel Gritty (Sparkle sand topcoat) en Meet my pumkin (Hello Autumn LE). 

Tot zover mijn aankopen tijdens het nagelfestival! Deze week zal er ook nog een artikel online komen met de aankopen van de beurs afgelopen weekend!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations