zondag 28 september 2014

[Gelnagels] Blue Swirled Nailart

Ik vind het zelf altijd erg leuk wanneer mensen een nailart op mijn nagels zien dat zij deze zelfde nailart dan vaak ook willen. Het leukste vind ik zelf dan om de nailart net even iets aan te passen zodat deze toch weer anders, dus origineel is! Ditzelfde deed ik met mijn 'stamped swirls' nailart.

Allereerst begon ik met een compleet andere kleur. Van de rode versie, ging dit een blauwe versie worden. Als basis gebruikte ik OPI - Blue Chips. Een prachtige subtiele blauwe glitterlak.


Ik gebruikte hetzelfde stamping design als ik gebruikte op mijn eigen nagels. Alleen stempelde ik dit keer de afbeelding met maar 1 kleur. Ik stempelde de afbeelding met enkel wit over de gehele nagel. Deze afbeelding is opzich groot genoeg om over de hele nagel te passen. Dus mocht je dat leuker vinden dan kun je de nailart zo laten.

Omdat ik juist de witte french manicure iets vond toevoegen aan deze nailart besloot ik deze erin te houden. Uit de losse hand met een witte striper maakte ik de french manicure, dit is vrij lastig omdat je niet kunt corrigeren. Mocht het niet helemaal lukken dan kun je tip guidelines gebruiken, zorg alleen wel dat de lak dan echt heel goed droog is!

Welke versie vinden jullie leuker? De roze of deze blauwe? 

1 opmerking:

  1. Dat is voor mij geen moeilijke vraag! Ik hou niet zo van roze dus .... vind ik deze mooier. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations