vrijdag 19 september 2014

[Shoplog] Beauty Salon Dimension 2014


Afgelopen weekend ben ik weer gezellig samen met mijn zus naar de vakbeurs in Utrecht geweest. In maart ben ik naar de Beauty Trade Special geweest, dit keer was de Beauty Salon Dimensions aan de beurt! Deze beurs was wat kleinschaliger en had 1 hal minder qua stands. Toch heb ik weer flink wat leuke dingen aangeschaft die ik jullie vandaag ga laten zien! Trouwens don't mind Blacky, die zat erg lekker op de lamp!Ik begon de beurs bij Nails Only. Ik ben vaste klant daar en haal daar mijn gelproducten vandaan. Aangezien het aantal klanten blijft groeien in de salon ben ik ook steeds sneller door de gel heen. Ik kocht weer een voorraad van 2 potten gel en een megabond. Een andere grote uitgave welke ik bij Nails Only deed is het aanschaffen van een mooie tl lamp voor op de nageltafel. Die zie je op de eerste foto nog op de doos, deze heeft inmiddels een mooie plek op tafel!

Bij Nails Only spotte ik ook een aanbieding voor €1,99 voor China Glaze lakken! Ik koos drie lakjes uit die meegingen. Van links naar rechts: Icicle, Blue Year's Eve en it's alive! Ook spotte ik een rek met Jade lakken voor €1,-. Dit zijn Iced Blue en asteroid Caress, als het goed is zijn dit beide dekkende glitterlakken. De prijzen zijn wel allemaal ex. btw.

Na de vervelende ervaring met de slechte gellakken van ... (naam mag niet meer genoemd worden, voordat ik een nieuwe claim aan mijn broek krijg. So sad!) zocht ik op de beurs naar een nieuw merk gellak. Ik hoorde veel goede ervaringen over de gelpolishes van Quida en deze stonden ook op de beurs. Ik besloot een base- en topgellak mee te nemen, een zwarte gellak en een glitterblauwe gellak. To be continued want ik ga deze natuurlijk ook weer testen!

Safety 4 You is een fijne groothandel met enorm veel materialen voor in de salon. Tijdens de vorige beurs had ik al veel ingeslagen dus dit keer had ik qua producten niet ontzettend veel meer nodig. Ik kocht wel een nieuw pak vijlen en een nieuw pak polijstblokjes. 

Als laatste ging ik op zoek naar de stand van Golden Rose. Ik ben gek op hun Jolly Jewels en wilde graag mijn collectie uitbreiden. Toen ik de Jolly Jewels vond deed uiteraard mijn hart een klein sprongetje, want oh wat zijn ze toch mooi! Ik koos bovenste vier Jolly Jewels uit om mijn collectie uit te breiden. 

Tot zover mijn beursaankopen! Ik heb weer een ontzettende leuke dag gehad, op naar de Beauty Trade special van volgend jaar!

7 opmerkingen:

 1. Hoe was je ervaring met de Quida gel lak? Ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben inmiddels volledig overgestapt op Quida qua gellakken. De kwaliteit is prima, blijft echt tussen de 2 en 3 weken zitten. Kleurkeuze is prima en de prijs is ook erg fijn!

   Verwijderen
 2. Oke klinkt goed! En blijft het bij verschillende mensen ook echt goed zitten? Gebruik je de primer? Bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De gellak blijft echt goed zitten! Het is wel echt afhankelijk van het soort nagel hoor. Maar dat is eigenlijk het geval bij alle merken gellak. Hoe steviger de natuurlijke nagel, hoe beter het blijft zitten. Ik heb klanten die komen soms pas na 4 weken terug met hun gellak terwijl het in eerste instantie voor 14 dagen bedoeld is. Ik gebruik zelf in de meeste gevallen alleen de gellak base, gellak kleur en gellak top. De primer gebruik ik enkel in gevallen wanneer de gellak spontaan in zijn geheel loslaat (dan is het een hechtingsprobleem en kan primer helpen), maar eigenlijk is dat tot nu toe nog niet aan de orde geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn er meer mensen die ervaren dat de gellak van Quida wat lastig te verwijderen is ten opzichte van de meeste filmpjes op internet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken de filmpjes van internet niet, maar ik vijl de toplaag open. Doe er een watje met aceton op en wikkel deze in aluminiumfolie in. Even 5 min laten weken en dan kan ik in één keer de hele gellak eraf schrapen. Ik heb dus geen problemen met het verwijderen van de gellak!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations