zondag 21 september 2014

[Nailart] Stamped Swirls

Vandaag heb ik weer een leuke nailart voor jullie klaar staan! De nailart van vandaag is een combinatie van stamping nailart en handwerk. Wat ik voor deze nailart heb gebruikt kun je vinden op de foto hierboven, of in het lijstje hieronder:

- angelica - Pillarbox Red (rode lak)
- Color Club - Vintage couture (lichtroze lak om mee te stempelen)
- Sally Hansen - White Out (wit)
- Essence Stamp Me White (Stempellak wit)
- Essence Stampy plate.

Mocht je niet exact dezelfde producten in huis hebben kun je natuurlijk je eigen materialen gebruiken, ook kun je gebruik maken van een andere full nail image.


De basis van deze nailart is een rode kleur. Ik heb mijn nagels gelakt met Angelica - Pillarbox Red, een rode lak van de Primark. Je kunt natuurlijk gebruik maken van iedere rode lak die je hebt.

Ik gebruikte een full nail image van een Essence Stampy plate om te stempelen. De full nail image stempelde ik met twee kleuren. Lichtroze en wit. Mijn nagels zelf zijn net even wat te lang voor de full nail images, hierdoor wilde ik nog iets creatiefs bij de nailart bedenken. 

Ik besloot de nailart af te maken met een witte french manicure. De french manicure maakte ik uit de losse hand met Sally Hansen - White Out. Het totaal vond ik zo wel erg leuk ogen! Je kunt natuurlijk zelf ook een andere variant met andere kleuren maken mocht je dat leuker vinden!

Wat vinden jullie van deze nailart?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations