dinsdag 16 september 2014

Angelica - Pillarbox Red

Zo ongeveer eens per maand plan ik een bezoekje aan de Primark. Ondanks dat ik praktisch om de hoek woon vind ik de winkel niet leuk meer wanneer ik er té vaak binnenstap. De laatste keer dat ik bij de Primark was spotte ik twee lakjes van Angelica voor maar €1 per stuk. 

Pillarbox red is een rode lak met een crème finish. Ik vind rood altijd wel mooi en klassiek ogen op de nagels. Een kleur waarmee je niet de fout in kan gaan!


De dekking van deze lak verbaasde mij enigszins! De kleur dekte al bijna helemaal met één laagje. Omdat ik toch nog vaag mijn nagel door de lak heen zag besloot ik op de swatches hierboven een tweede laag aan te brengen. Dit vind ik altijd toch net weer even mooier dan 1 laagje.

Het enige wat ik wat minder vond aan deze lak is toch wel de geur. Er zit een vrij sterke geur aan deze lak die niet erg lekker ruikt. 

Hebben jullie het merk Angelica al een keer gespot? De normale prijs van deze lakken bij de Primark ligt rond de €2,50!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations