vrijdag 12 september 2014

Sally Hansen - Perfect Pear-ing

Sinds ik het merk Sally Hansen ontdekt heb en zo af en toe steeds wat lakjes bijkoop heb ik pas ontdekt wat voor onwijs mooie lakken dit merk heeft! Vandaag laat ik jullie de swatches van perfect pear-ing zien!

Perfect pear-ing is een mintgroen lakje met een crème finish. De kleur laat zich heel lastig fotograferen en komt niet helemaal overeen met de swatches. De swatches in dit artikel zijn degene die het meeste in de buurt komen van de kleur!


De kleur lak is in real life iets meer lichtgroen. De lak was bij het aanbrengen van laag 1 vrij sheer en streperig. Zoals je kunt zien is dit uiteindelijk opgelost en niet zichtbaar meer!

Op de swatches hierboven zie je twee laagjes lak op mijn nagels. Het kwastje is fijn en lakt lekker! Dit lakje kocht ik overigens voor maar €0,99 bij de Action!

Wat vinden jullie van de lakken van Sally Hansen? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations