dinsdag 9 september 2014

Sinful Colors - Let's Talk

De kleur paars heb ik eigenlijk altijd wel al een erg mooie kleur geworden. Ook qua nagellak vind ik deze kleur eigenlijk altijd wel mooi. Soms vind ik een tint wat minder mooi dan een ander, maar de kleur paars die ik jullie vandaag ga laten zien vind ik prachtig!

Het merk Sinful Colors is vrij nieuw in Nederland. Sinds kort verkopen sommige filialen van de Kruidvat dit merk. Je betaald €1,99 voor een flesje, de lakjes zijn dus lekker budget! In vergelijking met Catrice vind ik de lakken van Sinful Colors veel fijner. Fijner én goedkoper!


Let's Talk is een mooie diepe kleur paars met een subtiele shimmer finish. In het zonnetje glanst de lak prachtig. Voor een extra glans is een topcoat mooi om over deze lak aan te brengen, natuurlijk verlengt een topcoat ook de duur van de nagellak!

Let's Talk dekt prima met twee dunne laagjes lak. Ik heb hier een daar wat meningen gehoord over de dekking van Sinful Colors lakjes. Zoals je op de swatches hierboven kunt zien heb ik geen enkele problemen met de dekking. Natuurlijk ligt het ook wel aan de kleur die je kiest. Donkere kleuren dekken vaak net even wat beter!

Wat vinden jullie van het merk Sinful Colors? Deze week is het trouwens weer nagelfestival bij het Kruidvat. Met 1+1 gratis kun je een hoop inslaan!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations