woensdag 17 september 2014

[Nailart] Earthy Nails

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien kwam een beetje voort uit fantasie. Ik was bezig met wat lakken swatchen, probeerde wat over elkaar heen en dat resulteerde uiteindelijk in deze nailart!

De producten welke ik gebruikte voor deze nailart zijn:

- Lichte roze lak (Color Club - Vintage Couture)
- Mintgroene lak (Sally Hansen - Perfect Pear-ing)
- Glitterlak (Sally Hansen - Green Rocket)
- Witte Stempellak, Stempelspullen, Stempelplate (Essence)
- Sponsje (Niet op de foto).De basis van deze nailart is Sally Hansen - Perfect Pear-ing een mintgroene lak. Je kunt iedere mintgroene lak naar keuze gebruiken als basis (of zelfs een andere kleur).

Om een beetje het 'marble' effect van deze earthy nailart te maken plukte ik met een pincet een klein stukje van een sponsje af. Dit dipte ik in de lichte roze nagellak en hiermee depte ik voorzichtig op de nagel. De lichtroze kleur werd achteraf meer geel, maar het effect vond ik toch best leuk! Ik bracht een laagje Green Rocket aan over de basis om wat glittereffect toe te voegen!

Omdat ik de basis over het algemeen nog wat saai vond wilde ik de nailart een 'extra touch' geven die subtiel, maar toch aanwezig zou zijn. Ik koos een leuke afbeelding uit die op een Essence stampy plate zat en deze stempelde ik met witte stempellak op de tips van mijn nagels. 

Uiteindelijk ontstond deze nailart! Iemand maakte de opmerking dat mijn nagels net op google earth leken, vandaar de keuze om deze nailart earthy nails te noemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations