zondag 7 september 2014

[Gelnagels] Cute Little Teddy's

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien maakte ik op de gelnagels van mijn zus. Zij vind eigenlijk allerlei soorten nailart wel leuk en dit keer wilde ik weer eens wat nieuws uitproberen! De nailart is erg schattig en lekker girly geworden!

De basis van deze nailart is roze, roze en nog meer roze! Ik ben begonnen met een hele lichte roze basiskleur. Hieroverheen sponste ik met een donkerdere roze lak een gradiĆ«nt. 


Over de gradiĆ«nt bracht ik een laagje glitters aan. Glitters maken altijd alles af en staan altijd goed haha! Mocht je de glitters iets too much vinden laat je deze lekker achterwege. 

Met Catrice - ASHley maakte ik de beertjes. Deze omlijnde ik met een striper. De details bracht ik aan met een zwarte striper. Mochten jullie het leuk vinden kan ik een step by step tutorial maken voor deze beertjes aangezien het met tekst lastig uit te leggen is!

Willen jullie een tutorial voor deze teddybeertjes zien, laat het me even weten bij de comments!

7 opmerkingen:

 1. Oh ik vind deze nailart zo cute! Heel erg netjes gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo geef je ook gel workshops? Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor het leren zetten van gelnagels zul je echt een goede opleiding moeten gaan volgen, deze geef ik zelf niet. Ik doe wel nailart workshops!

   Verwijderen
 3. Dus je gebruikt ook normale nagellak in de gel? (Ik probeer het allemaal te begrijpen,wat soms best lastig is;))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha geeft niet! Ik verwerk idd gewone nagellak in de gel. Dit blijft prima zitten! Je kunt ook acrylverf gebruiken maar ik vind nagellak veel fijner!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations