donderdag 4 september 2014

Instagram #36

Bereid je voor op een post vol met kattenfoto's! Deze week ben ik namelijk aan het babysitten op twee ubercute kleine katjes! Natuurlijk naast de kattenpics ook nog wat leuke andere foto's van mijn week! Je kunt me uiteraard ook via Instagram zelf volgen @sylvia_nailartcreations. Hier kun je ook filmpjes van de kittens vinden!

Maak kennis met de twee boefjes! Links Micky en rechts Minouch. Het zijn twee superondeugende katjes die letterlijk de complete boel slopen!


Dit megapakket met nailart kreeg ik afgelopen week binnen. Een paar maanden geleden liet een groothandel weten ermee te stoppen en zij wilde graag de overgebleven producten voor een kleine vergoeding verdelen onder de nagelstylistes. Het duurde even, maar jeetje wat een megapakket!

 
Verschoortje! Jeetje wat is Verschoor groot vergeleken met die twee katjes zeg! Maar Verschoor blijft natuurlijk mijn cutie.

De kraam van Nailart Creations op het wijkfeest! Het verslag kun je inmiddels al teruglezen op de site.

Dit megacute poesje is de nieuwe kitten van onze buren. Isis is net 7 weken oud, dus eigenlijk nog een beetje te jong, maar ze past zich al erg goed aan haar nieuwe omgeving aan. Wat een dotje is het he?

Micky en Minouch! Minouch is echt een kroelkatje die graag bij je op schoot komt liggen. Micky is ook erg lief, maar dat is niet zo'n schootkat, hij ligt graag in de buurt, maar that's it.

Enjoy the cuties! Ik ga weer lekker verder met ze kroelen, maar eerst.. Tijd voor studie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations