zaterdag 23 augustus 2014

[Review] Primark Feather ManicureEen voordeel van in Zaandam wonen is het feit dat de Primark zo goed als om de hoek zit. Echt dagelijks ben ik niet te vinden in deze winkel, maar eens per maand toch wel zeker! Zo nu en dan spot ik wat leuke dingetjes, de laatste keer vond ik dit feather manicure setje als aanbieding bij de kassa, voor maar €2!

Ik wist van het bestaan van feather manicures af (geloof dat Ciaté ook zo'n setje heeft?), maar zelf heb ik het nog nooit uitgeprobeerd. Achterop het doosje staat de gebruiksaanwijzing. Je lakt je nagels met de basiskleur. Lakt de nagel met topcoat en legt het veertje in de natte topcoat. Het restant veer knip je eraf, brengt topcoat aan op de nagel en vijlt uiteindelijk de scherpe randen weg voor een mooi resultaat.In het doosje zit een zilveren basislak, een topcoat, een schaartje, twee houten cuticle pushers, een doosje veertjes en een vijltje. De kwaliteit van de vijl vond ik slecht dus ik gebruikte mijn eigen vijl. In het doosje veertjes zaten helaas maar 10 veertjes. 5 Van iedere kleur, het is dus onmogelijk om een complete manicure met één kleur te maken. Ik besloot daarom de veertjes maar met elkaar te combineren.

Eerst lakte ik mijn nagels met de zilveren kleur. Hierboven zie je één laagje lak op de swatches, de lak dekt super! Het aanbrengen van de veertjes vond ik lastig, je kunt enkel het bovenste deel van het veertje gebruiken, de rest zul je moeten weggooien helaas!

Hier zie je het uiteindelijke resultaat. Ik vond de veertjes erg vervelend uitsteken op mijn nagels. Ik maakte met stripers op de wijsvingers en pink zelf veertjes omdat één nagel fout ging en ik daardoor niet genoeg veertjes meer had. Het voelde in zijn geheel erg hobbelig en ik ben zo'n persoon die daar niet goed tegenkan (lees ik trok na een uurtje 1 voor 1 de veertjes eraf).

Conclusie: Het idee is opzich grappig, maar niet op de natuurlijke nagel, het steekt uit en je blijft erachter hangen. Wellicht is het concept leuker verwerkt in gel zodat je de ribbels van het veertje niet voelt! Ook vond ik de hoeveelheid veertjes erg tegenvallen in dit setje, het nagellakje is verder prima van kwaliteit!

Hebben jullie al eens een feather manicure gemaakt? 

2 opmerkingen:

  1. Vind het wel grappig! Zou het zelf dan eerder gewoon op 1 nagel doen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan idd ook! Maar het idee was dus alle 10 de nagels tot er een veertje stuk ging. Toen moest ik last minute iets anders bedenken... Maar na een uurtje begon ik al aan die veertjes te trekken, dus dit is gewoon niet zo mijn ding haha!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations