donderdag 14 augustus 2014

Collection - Chiffon Haze

Het merk Collection is voor mij onbekend, dit lakje kreeg ik vanuit Schotland en doordat er op het flesje toch wel een aantal mooie beloftes stond (long lastig gelcolor) besloot ik dit lakje te swatchen om te kijken wat ik ervan vind!

Chiffon Haze is een lakje die een beetje tussen roze en nude valt. De tint is heel lichtroze en onopvallend genoeg om je nagels een mooie tint te geven zonder daarbij een schreeuwerige kleur te hebben.


De finish van dit lakje is onwijs mooi. Ik vind hem een beetje suede-achtig. Het lakje lakt echt ontzettend fijn, precies de juiste breedte en geen rare fratsen d.m.v. hoeken uit de kwast, nee gewoon een fijn formaat en recht kwastje!

Met twee laagjes lak dekt dit lakje al prima! Dit kleurtje is ook een mooie basis voor verschillende nailarts en ook prachtig als basis voor glitters!

Hebben jullie al eens van het merk Collection gehoord? Mocht iemand weten waar dit merk verkrijgbaar is hoor ik het graag!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations