woensdag 20 augustus 2014

[Gelnagels] Summer Palmtree Nailart

Ondanks dat het weer momenteel niet echt zomers meer te noemen is, ga ik jullie vandaag toch een hele zomerse nailart laten zien! Als het zonnetje buiten niet schijnt, dan laten we deze gewoon op de nagels schijnen toch? 

Voor deze nailart heb je opzich niet veel producten nodig. Je kunt er zelfs voor kiezen om de basis één kleur te geven. Ik gebruikte een lichtere blauwe en een donkere blauwe kleur voor een gradiënt als basis. Deze bracht ik aan met een sponsje.


Om de nailart wat meer shine te geven bracht ik een blauwe glitter van Kleancolor aan over de gradiënt basis. Voordat je de palmboompjes gaat schilderen is het een must dat de basis echt goed droog is!

Met een zwarte striper heb ik de palmbomen getekend. Beginnen bij de stam en vervolgens steeds een blad erbij. Als laatste trok ik drie kleine streepjes zodat het lijkt alsof het palmboompje op een eilandje staat. De nailart aflakken met topcoat (of in mijn geval gel) en klaar is de nailart! 

Deze nailart ga ik zeker nog eens met andere kleuren maken, een roze variant probeerde ik al eens uit. Hebben jullie nog ideeën?

1 opmerking:

  1. Vind hem echt heel leuk geworden! Ik denk dat een ombre met geel-oranje ook erg leuk zou zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations