donderdag 7 augustus 2014

Instagram #32

Deze week weer een lekker lang persoonlijk artikel vol met foto's! Sinds vorige week woensdag ben ik weer terug in Zaandam en vanaf donderdag was ook de salon weer geopend. Dit betekend meteen weer volop aan het werk, heerlijk! Alle foto's zijn geplaatst via Instagram, je kunt mij daar natuurlijk ook volgen! Ook ik vind het leuk om steeds weer nieuwe gebruikers te ontdekken! Je kunt mij volgen via de naam: @sylvia_nailartcreations.

Toen ik vorige week nog in Amsterdam verbleef spotte ik eindelijk een Kruidvat met Sinful Colors nagellakjes!

Hele fijne start in de salon gehad. Eerste klant kwam al meteen 45 min te laat -.-'.. In de tussentijd maar deze leuke lampjes opgehangen!

 


Meteen weer een hoop mooie nageltjes gezet de afgelopen week! 


Ik was natuurlijk superblij om Verschoor weer te zien!! 

1 Augustus bestond de salon alweer 1 jaar. Om dit te vieren geef ik via de FB pagina van Nailart Creations een gratis set gelnagels weg! 

In de tussentijd was er thuis een bestelling binnengekomen via Ebay. Oefenhand en vingers!

En de eerste nagel op de oefenhand. Pff wat een pain in the ass is dit ding. De tips blijven enorm slecht plakken helaas. Met veel pijn en moeite zit er eindelijk een nagel op!

Nieuw project! Dit tafeltje komt in de voortuin te staan met bloempotten. Zoals je ziet is deze behoorlijk versleten al. Ik ben bezig met het schuren, witten en overspuiten van deze tafel. Hij wordt neonroze!! Ben zo benieuwd of het leuk wordt!

Kijk dit stoere mannetje liggen dan! King of the bed!

Met het warme weer de afgelopen week mochten de beestjes ook lekker buiten in de ren!

Heerlijk een kat die van aandacht houdt en lekker bij je komt liggen!

Gelnagels met uitgroei van 4 weken! 

Als bedankje voor het oppassen op de twee katten in Amsterdam kreeg ik dit lieve kettinkje met een irish luck klavertje!


 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations