zaterdag 2 augustus 2014

Ciaté - Regatta

Een tijdje terug kocht ik mijn eerste Ciaté lakjes bij de Dirx Drogist. Ik gebruikte al eerder het roze lakje, vandaag heb ik Regatta voor jullie geswatcht! Een echte beauty!

Regatta heeft een hele aparte blauwe kleur. Uniek! De lak heeft een beetje een metallic gloed, maar heeft tegelijkertijd ook een zilveren shimmer.


De kleur is echt opvallend, dit lakje droeg ik zo'n 3 dagen en ondanks dat ik deze zonder nailart droeg kreeg ik ontzettend veel complimenten over deze kleur! De houdbaarheid is ook erg goed. Zonder topcoat 2-3 dagen zonder chips! Met topcoat houdt deze lak het zelfs nog langer uit.


Dit lakje dekt eigenlijk al prima met 1 laagje. Om het zekere voor het onzekere te nemen gebruik ik altijd minimaal twee laagjes lak. Op de swatches hierboven zie je deze lak dus met twee laagjes. 

Hebben jullie al lakjes van Ciaté geprobeerd?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations