dinsdag 12 augustus 2014

Sally Hansen - Peach Beach

Dit mooie lakje van Sally Hansen kocht ik voor maar €0,99 bij de Action! Enorm nieuwsgierig naar het resultaat van deze kleur op mijn nagels swatchte ik dit lakje meteen na aankoop al!

 Peach Beach is een lakje die ik beetje tussen perzik en lichtroze inzit. Het is een ontzettend lief kleurtje die je goed kunt combineren met nailart of glitters!


Het kwastje van dit Sally Hansen lakje brengt ontzettend fijn aan. Een wat smaller kwastje die gewoon recht afgesneden is.

Met twee laagjes lak dekt dit lakje prima. Wel vind ik de lak hier en daar wat streperig overkomen. Nu komt dat misschien doordat mijn natuurlijke nagels al behoorlijk wat groeven hebben, maar deze zie je dus best goed door de lak heen!

Wat vinden jullie van dit lieve kleurtje van Sally Hansen?
 

4 opmerkingen:

  1. Mooi. Lekker fris en zomers. Groetjes. Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een mooie kleur! Dit soort kleurtjes draag ik erg graag, ga snel eens kijken bij de Action :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations