donderdag 21 augustus 2014

Essence - Sugar Pie, Honey Bunch (Nailcandies)

Sugar Pie, Honey Bunch is een lakje uit de Nail Candies collectie van Essence. Dit is een collectie die niet gericht is op kleur, maar gericht op verzorging! Maar liefst 6 punten verzorging zitten er volgens Essence verwerkt in deze lak!

Sugar Pie, Honey Bunch is dus echt een verzorgingslakje. Een lakje die iets goeds doet voor de nagel, maar de nagel niet direct verstopt onder een kleur. Dit lakje bevat een heel subtiel roze kleurtje met shimmers.


Het flesje heeft een pastel paarsig kleurtje. Van de paarse kleur zie je dus niets op de nagel. De lak beloofd o.a. verzorgend te zijn met een fijne geur. Ik vind zelf de geur enorm zoet ruiken, deze verdwijnt ook wel weer na verloop van tijd. Wel vind ik dat deze lak de strepen op mijn nagels wat benadrukt. Verder is het een prima lakje om even te dragen wanneer je geen tijd hebt om te lakken!

Hebben jullie ook lakjes uit de nailcandies collectie? Wat vinden jullie van de geur?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations