vrijdag 1 augustus 2014

Revlon - Reality Star

Dit mooie lakje van Revlon nam mijn (pleeg)pa mee uit Schotland! Maar ik geloof dat je deze lakjes ook wel in Nederland kunt vinden. In ieder geval is dit mijn eerste kennismaking met het merk Revlon!

Reality Star is een lakje uit de Star Attraction collectie van Revlon. Ik heb meerdere lakjes uit deze collectie gekregen en het zijn allemaal metallic lakjes. Ondanks dat de kleur van dit lakje donker is, vind ik hem erg mooi!


Dit lakje heeft een donkergroene kleur. Het kwastje vond ik nogal springerig, een aantal haartjes stonden de andere kant op en dit lakte niet heel erg gemakkelijk. Hopelijk hebben de andere lakjes dit niet!

Op de swatches hierboven lakte ik twee laagjes op mijn nagels. Het resultaat is prima. Geen strepen, wat normaal veel voorkomt bij metallic lakjes en een mooie glanzende finish zonder topcoat!

Wat zijn jullie ervaringen met lakjes van Revlon? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations