woensdag 27 augustus 2014

Barry M - Pacific

Het merk Barry M is helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Toen mijn (pleeg)pa een weekje naar Schotland ging vroeg ik daarom ook aan hem of hij zou willen kijken voor lakjes van Barry M. Gelukkig is hij ontzettend goed met nagellak en kwam hij uiteraard met wat kleurtjes terug! 

Pacific is een lakje van Barry M met duochrome effect. De duochrome lakjes van Barry M zijn echt gorgeous! Voor degenen die nog nooit van duochrome gehoord hebben, dit is een nagellak waarin je verschillende kleuren ziet wanneer je je nagels beweegt en/of draait.


De kleur die je het meeste ziet in deze lak is blauw, vandaar ook de naam 'pacific'. Naast de kleur blauw zie je af en toe iets zilvers en groens. Dit is echt een ontzettende leuke lak om te dragen en steeds weer een ander kleurtje in te herkennen. De kleuren zijn echt lastig te omschrijven. 

Bij het aanbrengen van het eerste laagje lak dacht ik in eerste instantie dat dit een slecht dekkende lak zou zijn. Gelukkig was niets minder waar, want bij het aanbrengen van laag 2 dekte de lak volledig! De lak glanst ook zonder topcoat erg mooi, maar ook hier is een topcoat natuurlijk aan te raden. 

Ik kon echt niet stoppen met kijken naar dit lakje! Hebben jullie ook zo'n lak die je steeds maar weer verrast? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations