vrijdag 8 augustus 2014

W7 - Cosmic Green

Op de Beauty Trade special beurs in Maart kocht ik een aantal mooie lakjes van het merk W7. Cosmic Green is één van deze lakjes. Een glitterlak die wél een basis nodig heeft. Toen ik Beijos de Brazil op mijn nagels had, kreeg ik spontaan een ingeving om Cosmic Green aan te brengen over deze lak!

Bijos de Brazil is een grasgroene crème lak. W7 Cosmic Green bracht ik in 1 laagje over Beijos de Brazil heen. Glitterbom!


Cosmic Green bevat verschillende kleuren glitter. Groene, licht- en donkerblauwe, en gouden glitters. Zo aangebracht over een groene basis vind ik de lak erg mooi uitkomen! Mocht je graag meer glitters willen dan kun je een tweede of derde laag aanbrengen. Ik vond één laagje al glitterig genoeg!

Hoe vinden jullie deze combinatie? 

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige glitters zit er in de lak. Mooi en subtiel zo de combinatie met een groene basis lak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Ben best benieuwd hoe deze lak is wanneer ik hem aanbreng over een andere kleur. Misschien dat deze lak enigszins dekkend valt te krijgen met 3 lagen. De hoeveelheid glitter is behoorlijk in deze lak!

   Verwijderen
 2. wow wat een onwijs gave glitters coat!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations