maandag 11 augustus 2014

[Nailart] Modern Butterfly

Helaas werkte internet gisteren niet zo heel erg mee, waardoor het niet lukte om het tweede artikel van gisteren online te zetten. Vandaag ga ik het natuurlijk met jullie goedmaken door alsnog de nailart aan jullie te laten zien! 

De nailart van vandaag is vooral gestempeld, maar er zit ook iets freehand in. Niet moeilijk, maar wel een ontzettend leuk en gaaf resultaat!

De producten welke ik gebruikt heb voor deze nailart zijn:
- Witte lak (Sally Hansen - White Out)
- Rode Lak (P2)
- Essence Stampy Plate
- Stempelspullen
- Penselen
-  Zwarte en witte stempellak


De basis van deze nailart is een gewone witte lak. Ik bracht twee laagjes van Sally Hansen - White Out aan. Deze laat je goed drogen voordat je verder gaat met stempelen! Ik koos een ful nail image uit op een Essence plate. Doordat deze afbeeldingen vaak te klein zijn voor mijn eigen nagels zorgde ik ervoor dat de bovenkant van de nagel goed voorzien was van stempel. Het maakt niet zoveel uit of de tips van je nagels dan geen stempel hebben!

Met een dun nailart penseel trok ik twee schuine lijnen omlaag om de rode hoek te maken. Je kunt het rood vervolgens inkleuren met het penseel, maar dit kan ook gewoon met het kwastje van je eigen lakje. Let er wel op dat bij het inkleuren van het rode deel met het kwastje zelf dat je nagelriemen behoorlijk de klos zijn, maar dit kun je later schoonmaken met een breder penseel en remover (of wattenschijfjes/staafjes). Ik moest twee keer over het rode deel lakken omdat anders de stempel doorscheen.

Op het moment dat ook het rode deel droog is, kun je een afbeelding uitzoeken welke je op de hoek wilt stempelen. Ik koos een vlinder uit welke ik met wit stempelde. Dit is vrij lastig omdat je deze echt in het midden wilt hebben (op mijn pink zie je al dat ik deze stempel iets teveel naar links plaatste). Even goed oefenen hiervoor dus! Je kunt natuurlijk ook altijd de laatste stempel weglaten en het doen met enkel de achtergrond en de rode hoek, dit vond ik ook erg leuk staan!

Wat vinden jullie van deze Modern Butterfly nailart? Ik heb er zelf veel plezier van gehad want deze nailart heeft gewoon 8 dagen op mijn nagels gezeten voordat het chippen echt goed begon!

1 opmerking:

  1. Wat mooi zeg! Misschien wel de mooiste die je hebt laten zien. Groetjes. Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations