maandag 18 augustus 2014

[Swatches] Catrice LE - Metallure

Op dit moment ligt de limited edition 'Metallure' van Catrice in de winkels. Een collectie die bestaat uit 5 lakjes met een metallic finish. Helaas was één lakje hier al uitverkocht, dit was een roze lak. Deze heb ik dus niet kunnen swatchen voor jullie, maar de overige lakjes natuurlijk wel! 

Alluring Red


Alluring Red is een ontzettende mooie rode kleur met metallic finish. Ik ben gek op rode lakken en dit lakje is meer dan welkom in mijn collectie! Met twee laagjes dekte deze lak prima. Helaas valt er niets goeds te vertellen over het kwastje.

Metalight
Metalight is een aparte kleur om te omschrijven. Een beetje nude, bruinig, brons? In ieder geval ligt deze kleur heel dichtbij mijn natuurlijke huidskleur waardoor mijn nagels een beetje leken te verdwijnen. Persoonlijk vind ik deze kleur bij mij niet mooi staan, maar wellicht wel bij iemand die net een andere tint huid heeft. Hierboven op de swatch zie je 2 laagjes. Wederom geen fijn kwastje.

Metallicious
Metallicious is een lakje die ik een stuk donkerder had verwacht op mijn nagels. De kleur is een beetje zanderig bruin. In het flesje ziet deze lak er vele malen donkerder uit. Hierboven zie je twee laagjes lak op de swatches. 

Metalfusion
Metalfusion vind ik wel weer een erg mooie kleur! Een donkergrijze lak met metallic finish. Deze kleur is vooral leuk te combineren met zwart of wit. Op de swatches hierboven wederom 2 laagjes lak. Over het kwastje... Tja, geen goed woord!

Conclusie: 2 van de 4 kleurtjes vind ik ontzettend mooi. De twee bruine tinten zijn natuurlijk ook mooi, maar je moet wel van dit soort kleuren houden, voor mij is het iets te bruin allemaal! De kwastjes van deze limited edition zijn gewoon weer om te janken. Verschrikkelijk slecht! Hele brede kwasten met haartjes die alle kanten op springen, vreemde happen uit het kwastje etc. De lakjes kosten €2,99 per stuk, in het vervolg zou ik ze alleen al vanwege de kwast laten liggen!

Wat vinden jullie van de kwastjes van Catrice lakjes tegenwoordig? 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb de hetzelfde met de kwastjes van deze collectie echt niet prettig. Ik heb twee van de vier kleuren die jij liet zien. Ik vind ze persoonlijk ook erg streperig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ze zo streperig zijn, vind eigenlijk alleen het rode lakje mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations