zaterdag 9 augustus 2014

Nailart Creations op Rosmolen Wijkfeest!

Voor degenen die in en rondom Zaandam wonen heb ik ontzettend leuk nieuws! Ieder jaar help ik als vrijwilliger op het Rosmolen Wijkfeest bij activiteiten voor kinderen. Naast deze activiteiten vind er jaarlijks ook een informatiemarkt en een loterij. Dit jaar ga ik met Nailart Creations als bedrijf op dit wijkfeest staan. Mocht je interesse hebben om te komen lees je hieronder alles wat ik op deze dag ga organiseren en natuurlijk ook de datum en de plaats!

Wat is het wijkfeest? 
Het Rosmolen wijkfeest is een straatfeest welke ieder jaar gehouden wordt op de Kopermolenstraat in Zaandam. De dag staat in het teken van gezelligheid en ontzettend veel leuke activiteiten voor kinderen. Overdag staan de activiteiten klaar en 's avonds kun je als volwassenen een drankje nemen en contacten met elkaar leggen.

De rol van Nailart Creations

Dit jaar sta ik met de salon op de informatiemarkt tussen de activiteiten. Er liggen veel materialen klaar, denk aan foto's, voorbeelden van gelnagels, nailart, informatie over gellak, informatie over de workshops etc etc! Ik ben de hele middag aanwezig. Je kunt mij alles vragen wat je maar wilt!

Nagels lakken voor een kleine bijdrage
Voor een kleine bijdrage is het mogelijk om je nagels door mij te laten lakken. Dit kunnen kinderen zijn, maar ook volwassenen kunnen hun nagels door mij laten doen deze dag. Het ligt een beetje aan de drukte deze dag, maar de bedoeling is in eerste instantie om snelle manicures te gaan doen. Voor uitgebreide nailarts of gelnagels kunnen afspraken gemaakt worden in de salon.

Winwinwin!
Natuurlijk valt er deze dag ook iets te winnen!! Deze dag kun je op de kraam kaartjes vinden waarop je 10 lege nagels ziet. Deze 10 nagels mag jij zo mooi versieren als je maar kunt! (met potlood/stift). Er zullen twee 'design your nailart' competities gehouden worden. Eén voor kinderen/jongeren tot 16 jaar om kans te maken op een nailart pakket en één voor deelnemers ouder dan 16 jaar om kans te maken op een cadeaubon voor de salon! 

Overig
Verder zal ik op deze dag verschillende nailart demonstraties geven. Dit betekend dat ik random iemand kan uitkiezen om model te zitten voor een leuke nailart waarbij ik een bepaalde techniek of verschillende technieken laat zien. Je kunt ook altijd verzoekjes indienen mocht je een bepaald iets willen zien!

Lijkt het je nou leuk om op deze dag een kijkje te nemen? Het Rosmolen Wijkfeest vind dit jaar plaats op 30 Augustus van 12:00 tot 17:00 sta ik op de informatiemarkt. Het Rosmolen Wijkfeest vind plaats op de Kopermolenstraat in Zaandam. Dit valt onder de rosmolenwijk.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations