woensdag 13 augustus 2014

[Shoplog] Juli/Augustus 2014

De afgelopen weken kocht ik weer zo nu en dan wat dingetjes die ik tegenkwam en waarvan ik erg nieuwsgierig was naar de werking, ook kocht ik natuurlijk weer wat leuke lakjes!

Deze drie setjes zijn nieuwe nagelproducten welke verkrijgbaar zijn bij de Action. Ze kosten allemaal tussen de €1,00 en €1,99 per stuk. Links een setje nailart, rechtsonder een setje met sjablonen en rechtsboven een setje met 12 minilakjes. Reviews komen snel!Deze producten kocht ik bij de Primark en kwam ik per toeval tegen doordat ik moest wachten bij de Kassa. De twee lakjes waren €1 per stuk. Het lakje links heet Pillarbox Red en het lakje rechts Brit Pop. Daaronder een setje van PS I love... Feather manicure.

Bij de Kruidvat spotte ik al lakjes uit de nieuwe collectie en de Metallure LE. Ik kocht vier lakjes uit de LE Metallure, de vijfde was helaas al uitverkocht. Uit de nieuwe collectie nam ik enkel de Ombre topcoat mee. Ik vind de lakjes vrij duur voor wat het is.. Sommige gaan al bijna richting €4 per stuk en aangezien de kwastjes en alles crap zijn wacht ik liever op een leuke aanbieding!

Ook spotte ik bij de Action een hele bak met Sally Hansen lakjes voor maar €0,99. Ik koos deze vijf glitterkleurtjes uit. Van links naar rechts: Strobe flash, Green Rocket, Silver Streamers, Confetti Cake en Spark in the Dark. 

Naast de glitterlakjes zocht ik ook nog 4 normale kleurtjes uit. Dit zijn van links naar rechts: For Sher-Bert, Kiwi Bikini, Peach Beach en Deep purple.

Er komen snel reviews van een aantal producten en de swatch van Peach Beach staat inmiddels al online!
 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Ik heb ook dat nail art setje van de Action.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi je heb ze toch gekocht wat ik zei toen :) ik heb ze zelf ook :) groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat heb je een mooie lakjes gekocht! Ik wil ook nog snel naar de Action voor die lakjes van Sally Hansen, vind ze zo fijn! Ben benieuwd naar de swatches :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations