donderdag 28 augustus 2014

Instagram #35

Goedemorgen! De donderdag betekend standaard op Nailart Creations: de Instagram post! Zoals beloofd is de post deze week weer een stuk langer dan vorige week! Je kunt me natuurlijk via Instagram zelf ook volgen, ik vind het altijd erg leuk om weer nieuwe accounts te volgen/leren kennen! Je kunt mij volgen via de naam: sylvia_nailartcreations.

Afgelopen vrijdag... Ik met mijn goede gedrag richting Haarlem om de aankomende studenten te begeleiden. 4x Door de stromende regen gelopen. Mijn schoenen waren donkerblauw ipv lichtblauw..


Droppie! Kijk dat oortje ook dubbelgevouwen liggen. Zo cute!
In de salon was het deze week weer ontzettend druk. Heerlijk weer mooie nageltjes gezet! Deze week ook veel met gellak gewerkt, niet altijd even succesvol. De review van een bepaalde gellak komt dit weekend online!

I'm in love! Dit is Cleo de lapjeskat van onze buren. Wat een megacutie is dit! Ze komt altijd even gezellig knuffelen, kopjes geven en op schoot zitten. Ik ben fan ;-)!

Weer wat spulletjes via Ebay besteld. Voor een experiment kocht ik voor een prikkie gellakken via Ebay om te testen wat nu precies het kwaliteitsverschil is. Verder nog folies en mijn favoriete gelkwasten komen altijd van Ebay!

Jaa het is weer bijna zover! De beautybeurs in Utrecht! Zoals in Maart ga ik weer gezellig samen met mijn zus, flink shoppen, dingen uitproberen en veel nieuws ontdekken! Ik hou jullie natuurlijk weer op de hoogte!

De altijd vrolijke Verschoor :P Hij lag heerlijk op schoot te slapen toen ie nogal annoyed wakker werd van het sluitergeluid van mijn camera. Oeps!

Hoe was jullie week? 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations