maandag 4 augustus 2014

Essence - Beijos De Brazil

Wanneer ik naar de naam van dit groene lakje van Essence kijk, moet ik spontaan terugdenken aan het WK. Wellicht was dat een mooi moment geweest om deze lak te dragen, daar kom ik natuurlijk altijd nét even iets te laat achter. Laten we gewoon maar even gaan kijken naar de swatches dan!

De kleur van deze lak is overduidelijk groen! Gewoon groen! Groen met een crème finish. Niets spectaculairs verder.


De kleur groen is vrij opvallend en fel. Het deed me een beetje denken aan een pas gemaaid grasveld, echt grasgroen! Een leuke lak om verschillende nailarts mee te maken, juist doordat deze lak een crème finish heeft.

De lak brengt prima aan. Ik ben erg te spreken over het formaat kwastje van Essence, deze lakken fijn! Beijos de Brazil dekt prima met twee dunne laagjes.

Wat vinden jullie van deze kleur groen? Misschien nog leuke ideetjes voor nailarts? 

3 opmerkingen:

 1. Doet mij inderdaad denken aan grasgroen! Ik zou er iets met bloemen op maken, madeliefjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt grasgroen he! Madeliefjes zijn idd leuk, maar heb al eerderr een madeliefjes nailart gemaakt op een groene basis. Iets compleet nieuws bedenken met deze groene lak vind ik nog lastig!

   Verwijderen
 2. wat een onwijs toffe groene kleur ik hou hier wel van

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations