zondag 24 augustus 2014

OPI - Can't Let Go

OPI was één van de eerste merken die de nagellakken met liquid sand effect op de markt brachten. Op het moment dat deze voor het eerst uitkwamen vond ik het allemaal wel prima tot het moment dat ook de budget merken met liquid sand lakjes kwamen, sinds dat moment ben ik gek op liquid sand! Toen ik laatst voor een budget prijs een liquid sand van OPI kon scoren besloot ik deze mee te nemen en te checken of er nou een groot verschil tussen de merken zit!

Can't Let Go is een donkerpaarse liquid sand nagellak. De kleur paars is in real life net even iets dieper. Deze lak vind het duidelijk niet leuk om gefotografeerd te worden!


De lak brengt prima aan en het kwastje is ideaal, de perfecte breedte! Wat mij vooral opviel was dat er in deze liquid sand lak wat grotere hexagon glitters aanwezig zijn in de lak, deze heb ik nog niet gezien in andere liquid sand lakjes die ik heb.

De zanderige structuur is duidelijk aanwezig bij deze lak. Zelf vind ik het wel altijd een grappig effect geven! De lak dekt prima met 2 laagjes.

Hebben jullie zelf echt duidelijke verschillen tussen merken met liquid sand lakjes gemerkt? Ik moet zelf zeggen dat ik de verschillen so far mee vind vallen!

4 opmerkingen:

  1. Duidelijke verschillen heb ik persoonlijk nooit zo gemerkt. Hele mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige kleur! De verschillen tussen merken valt mij ook mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nice! Nee, echt duidelijke verschillen vind ik ook wel meevallen. Al zijn mijn favo sand lakjes wel van OPI! Deze heb ik ook :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations