woensdag 6 augustus 2014

[Gelnagels] Foil Bows

Nagelfolie heb ik al een behoorlijke tijd in huis. Heel af en toe gebruikte ik dit op mijn eigen nagels, maar heb de folie nooit echt ideaal gevonden om mee te werken. Nu kwam ik laatst ergens tegen dat je nagelfolie zou kunnen gebruiken in de plaklaag van de gel, dit zou net zo goed werken als de lijm. Zoals je nu wel begrijpt moest ik dat natuurlijk even uittesten!

Mijn moeder haar gelnagels moesten weer opgevuld worden, dus zij was de klos om model te gaan zitten! Ik gebruikte voor deze nailart regenboog folie. Dit is folie met de kleuren rood, goud en groen.


Het is een feit dat folie enigszins pakt in de plaklaag van de gel, ideaal vond ik het echter niet. Een nadeel van folie vind ik gewoon dat er veel te veel open plekken overblijven. De tips van de nagels lakte ik bij met wat folielijm om daar iets meer folie op te krijgen. Ik wilde een soort gradiënt effect met de folie creëren. 

Na heel veel pijn en moeite zat de folie op de nagels. Niet helemaal naar mijn zin, maar meer folie zou er echt niet inzitten om er nog bij te krijgen. Toen dat eenmaal zat had ik het gevoel dat er iets miste.. Op de middelvingers en ringvingers stempelde ik een schattig strikje die ik zelf nog wat diepere details gaf met de zwarte kleur. Al me al is de nailart best leuk geworden, maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Wat zijn jouw ervaringen met nagelfolie? 

2 opmerkingen:

  1. Toevallig laatst een setje van ciate gekocht bij big bazaar. Maar nog geen tijd gehad om te proberen. Ziet er mooi uit deze nail art. Gr.kirsten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die heb ik idd ook zien liggen. Vond de setjes alleen nog een beetje prijzig, €8 geloof ik? Ben benieuwd wat je ervan vind. Laat je je ervaringen weten wanneer je het uitgetest hebt?

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations