zondag 17 augustus 2014

[Gelnagels] Modern Butterfly Reloaded

Afgelopen week liet ik jullie de 'modern butterfly' nailart op mijn eigen nagels al zien. Wanneer ik klanten in de salon heb, vinden ze de nailarts die ik draag vaak zo mooi dat zij dit ook op hun eigen nagels willen. Van de modern butterfly nailart besloot ik een reloaded versie te maken met kleuren naar smaak van deze dame!

Deze dame is gek van de kleuren zilver en rood. De nailart in de oorspronkelijke vorm vond ik qua kleuren niet helemaal bij haar passen. Ik paste dus een aantal dingetjes aan. Ik begon met een zilveren basiskleur. Dit is een lakje van Essence, maar je kunt zelf de kleur naar keuze kiezen.


Ik koos een andere full nail image en die stempelde ik over de nagels heen. Wederom kun je hier weer gewoon een eigen stamping plate naar keuze gebruiken, ik gebruikte een plate van Konad, maar bij de eerste versie gebruikte ik een plate van Essence. Maakt vrij weinig uit, wanneer je maar kies voor een full nail image! 

Wanneer de basis verder goed droog is kun je de hoeken op de nagels lakken. Hier kun je een penseel of gewoon het kwastje van het flesje lak zelf voor gebruiken. Wanneer de kleur niet zo goed dekt kun je deze twee keer lakken. Wanneer dit goed droog is kun je de laatste stap uitvoeren, dit is in dit geval een zilver vlindertje. Ook het vlindertje kun je natuurlijk vervangen voor andere afbeelding. 

Zoals je kunt zien is dit een nailart waarbij je op talloze manieren kunt combineren met afbeeldingen en kleuren. Mocht je zelf een poging gedaan hebben, schroom niet om deze te laten zien! Vind ik altijd erg leuk om te zien! 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations