dinsdag 26 augustus 2014

[Gelnagels] Michael Jackson Nailart #2

Eén van mijn vaste klanten in de salon is die hard fan van Michael Jackson. Al eerder maakte ik op haar nagels een Michael Jackson nailart waarbij ik het logo op haar nagels schilderde. Dit keer kwam zij aan met een pakje waterdecals van Michael Jackson met de vraag of ik hier iets leuks mee kon maken!

De waterdecals zijn allemaal zwart van kleur en bevatten een portretafbeelding, een bepaalde houding etc. In ieder geval dingen die typisch bij Michael Jackson horen. 


Omdat de decals allemaal zwart van kleur zijn wilde ik de basis licht houden, dit zodat de decals echt zouden opvallen! Ik begon met een witte basiskleur. Ik gebruikte hier Sally Hansen - White Out voor.

Met een zilveren holografische lak en een sponsje maakte ik een gradiënt op de nagels. De dame zelf wilde graag nog wat glitters erin verwerkt, dus lakte ik de tips van de nagels met een zilveren glitterstriper. Ik bracht één voor één de decals aan met behulp van water en verwerkte de decals in de gelnagels.

Wat vinden jullie van deze nailart? Zouden jullie zelf ook afbeeldingen van jouw idool op je nagels dragen? 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations