donderdag 14 augustus 2014

Instagram #33

Deze week is helaas voor mij alweer de laatste week vakantie ingegaan. Helaas was het weer deze week niet al te best waardoor ik ook niet al teveel gedaan heb. Toch alsnog een leuke selectie foto's van mijn week! Alle foto's worden geplaatst op Instagram, uiteraard kun je me daar ook volgen: @sylvia_nailartcreations.

Blacky had even een innig momentje met de bloemen! Madame is al een aantal keren weggelopen dus mag nu voorlopig weer even gezellig aan het riempje vast!


Een aantal leuke voorbeeldjes van gelnagels met nailart.

Rawr kleine stoere tijger!

Leuke setjes van de Action. Zaterdag komt de eerste review online!

Verschoor is zo schattig wanneer ie gezellig naast me komt liggen. Droppie!

 
 
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations