dinsdag 5 augustus 2014

[Pedicure] Red Rhinestones

Ik weet dat niet iedereen houdt van voetfoto's. Maar persoonlijk vind ik het hebben van nette gelakte teennagels erg belangrijk! Zelfs in de winter besteed ik tijd aan mijn teennagels. De laatste tijd liep ik met vrolijk gekleurde teennagels, maar dit keer was ik toe aan een wat chiquere pedicure! Mocht je nou niet van voetfoto's houden, doe jezelf een lol en scroll lekker door naar een artikel welke jij wel leuk vind! No big deal! :-)

Mocht je zoiets graag op je eigen teennagels willen maken, dan is dit echt supereasy! Je hebt een gekleurde lak nodig (in mijn geval een donkerrode lak van P2), zilveren rhinestones en een zwarte rhinestone!


Ik verzorgde eerst goed mijn teennagels. Oude lak eraf, vijlen, nagelriemen naar achter duwen en even bufferen. Vervolgens een basecoat en maar één laagje lak had ik nodig om deze lak goed te laten dekken op mijn tenen.

Rhinestones kun je op twee manieren op de nagel aanbrengen. Je legt ze of in de natte topcoat, of plakt ze op met lijm. Ik lijm de steentjes altijd vast omdat ik vrij snel overal tegenaan stoot met mijn tenen. Op mijn grote teen plakte ik een zwart steentje en twee zilveren en de overige tenen kregen in het hoekje een zilveren rhinestone. 's Avonds droeg ik hakken met peeptoe en mijn teennagels stonden hier echt ontzettend mooi bij! Echt een aanrader wanneer je een chique aangelegenheid hebt!

Hoe zien jullie teennagels er op dit moment uit? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations