zondag 3 augustus 2014

[Gelnagels] Pink Surprise Nailart

Wie had ooit verwacht dat de kleuren groen en roze mooi bij elkaar zouden combineren? Heel eerlijk? Ik had het niet verwacht, maar ging toch de uitdaging aan. Uiteindelijk vind ik de kleurencombinatie écht fantastisch!

De basis van deze nailart bestaat uit een lichte groene kleur met een heel subtiel glittertje. De lichte groene kleur is van Essence. Deze bracht ik met een sponsje aan op de tips van de nagels. Het subtiele glittertje zie je eigenlijk niet zitten op de foto, maar deze zit net boven het groene kleurtje. Wanneer je op de foto klikt zul je de glitters wel kunnen zien!


Deze nailart was voor mij best een uitdaging. Ik had het ontwerp met de bloemen en de andere nailart al in mijn hoofd, maar de kleurencombinatie bedacht ik ter plekke. De bloemen maakte ik met een lichte roze striper en gaf ik wat donkere roze details. Met een witte striper zette ik de streepjes en in het hart een rhinestone. Dit design zie je op de ringvingers en zaten ook op de duimen.

Op de overige nagels maakte ik een ontwerpje met een donkerroze kleur en wit. Ik twijfelde in eerste instantie over het donkerroze in combinatie met het groen, maar ook dit viel achteraf reuze mee! Ik maakte het roze met een striper, omlijnde dit met wit en zette een lijntje met stipjes langs het roze.

Wat vinden jullie van de combinatie groen met roze?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations