donderdag 31 juli 2014

Instagram #31

Goedemorgen allemaal! Sinds vanmorgen vroeg ben ik weer terug in Zaandam en natuurlijk meteen weer aan het werk in de salon, wat heb ik dat gemist de afgelopen anderhalve week! Natuurlijk heb ik mij best vermaakt, in dit artikel wat foto's hoe mijn week eruit zag! Je kunt alle foto's rustig doorscrollen via Instagram: @sylvia_nailartcreations.

1,5 Week Amsterdam betekend: Shoppen!! Deze oorbellen kocht ik in een schattig winkeltje in Amsterdam. Verder ook nog een hoop andere dingen, vooral kleding.


Avondjes alleen en niets aan op tv resulteerde in veel loomen. Heerlijk tijdverdrijf wanneer ik toch niets beters te doen heb.

De oppaskatjes! Boven Bolle en onder Tutje. (Ik heb ze niet zo genoemd :P).

Dinsdag ben ik voor het eerst sinds ongeveer 10 jaar weer een keer naar Artis geweest. Jeetje wat was het allemaal veranderd, maar wel weer erg leuk! De foto's hierboven zijn allemaal in Artis gemaakt dus!

2 opmerkingen:

  1. Loom verslaafde! :-P haha leuk! En Artis, 1 x geweest, blijft leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dat is dus echt gewoon de verveling van het alleen zitten, niet werken etc! Als ik me thuis verveel duik ik vaak de salon in, dat kon daar niet!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations