zaterdag 19 juli 2014

[Video] Tutorial 'kitty's in the morning sun' Nailart


Goedemorgen allemaal! Ik hoop dat jullie ondanks het ontzettende mooie weer vandaag toch nog even een kijkje nemen op Nailart Creations. Vandaag heb ik namelijk de nailart tutorial voor jullie! Met behulp van onderstaand filmpje kun je helemaal zelf dezelfde nailart maken als ik deed!

De spulletjes voor deze nailart kun je alvast klaarzetten, deze herhaal ik ook nog even in de video!


- Sally Hansen - White Out (witte lak)
- Sally Hansen - Butterscotch (gele lak)
- Nicole by OPI - Naturally (roze lak)
- Essence - Lilac Forever (lila lak)
- Max Striper - Lime Green
- Max Sriper - Green Galaxy
- Max Striper - Black
- Dottingtool
- Sponsjes Per stap kun je het filmpje even op pauze zetten om direct met mij samen de nailart te maken! Hopelijk hebben jullie hierbij genoeg handvatten om het zelf eens uit te proberen! Voel je vrij om je eigen kleurkeuze qua achtergrond, gras of katje te gebruiken natuurlijk! Graag zie ik wel een vermelding terug wanneer je deze nailart namaakt! :)

Gaan jullie de uitdaging aan om deze nailart zelf uit te proberen? Is het je gelukt dan zie ik natuurlijk graag de resultaten terug, die mag je delen op de facebookpagina van Nailart Creations of persoonlijk naar mij mailen: info@nailartcreations.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations