donderdag 24 juli 2014

Instagram #30

Het is duidelijk merkbaar op Instagram dat ik momenteel vakantie heb! Er komen namelijk veel meer foto's online, juist wanneer alles lekker rustig is kan ik genieten van die kleine fotomomentjes! Bij dezen weer een artikeltje met persoonlijke foto's van mijn week! Niet alle foto's die ik plaats komen in dit artikel voorbij, hiervoor kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Shoes!! Degenen die mij al wat langere tijd volgen weten inmiddels dat ik naast nagellak, ook gek ben van schoenen. Je schrikt je waarschijnlijk rot van mijn schoenenkast, maar ik hou ervan! Al tijden was ik op zoek naar mooie hakken met bandjes, eindelijk vond ik deze bij de Primark voor maar €9 (!). De andere twee paar waren in de sale bij de Van Haren, deze zijn gesponsord door de VVV cadeaubon die ik al een half jaar in de kast had liggen haha!


Vorige week kreeg ik nog iets leuks te horen! Ik mag namelijk met de salon op het wijkfeest in onze buurt staan op de informatiemarkt. Hier zal ik dan demonstraties geven, mini manicures etc etc. Meer informatie hierover volgt nog later in een apart artikel. Ik bestelde in ieder geval wat dingetjes via Ebay om te gebruiken voor de demonstraties!

Tussendoor even deze leuke nailart tutorial gefilmd! Die 30 Graden buiten hielden mij niet tegen!

Natuurlijk ook heerlijk genoten van mijn zwembadje in de tuin! Helaas ben ik deze week niet thuis dus blijft het bad even lucht happen, maar hopelijk wordt het volgende week ook gewoon nog mooi weer!

Afgelopen zaterdag kwam mijn (pleeg)pa terug van zijn vakantie in Schotland. De lakjes hierboven kreeg ik allemaal van hem, superlief! Je kunt de lakjes stuk voor stuk bekijken in de shoplog van gisteren!

Verschoor was ook weer superblij dat zijn baasje thuis was! Ik heb een heerlijk weekje met dit monstertje gehad en moet eerlijk zijn dat ik hem nu behoorlijk begin te missen nu ik een paar daagjes al niet meer in Zaandam ben!

De aankleding van de Salon is nu na een jaar natuurlijk wel zo goed als af. Nu pak ik beetje bij beetje wat details aan. Ik vond dat zwarte klokje afschuwelijk en spotte een mooie klok bij de Action. Dus hop de salon in en wat een verschil maakt het al!

De laatste werkdag in de salon (afgelopen maandag) heb ik nog een mooi setje nagels mogen plaatsen en de dochter van deze klant weer happy kunnen maken met mooie nageltjes!

De gekochte OPI lakjes. Ook deze komen voorbij in de shoplog van gisteren met de bijbehorende namen!

Sinds afgelopen maandag ben ik in Amsterdam, oppassen op deze twee monstertjes! Boven Tutje en onder Bolle (die niet zo bol meer is :P). Jammer genoeg zijn het buitenkatten, dus de momentjes dat ik ze zie zijn vooral rond etenstijd. Volgende week woensdag keer ik weer terug naar Zaandam en de dag erna zal de salon ook weer geopend zijn.

Hahaha ik heb me echt kapot gelachen om deze variant van YOLO! Vooral die hoofdjes van de minions maken het helemaal af. 

Als laatste nog een verdwaalde foto van Verschoor van vorige week. Verschoor is soms net een paard, dan tilt ie één van zn voorpootjes op en gaat ie ermee draven. Mijn kleine gekkie, kan niet wachten om hem weer te knuffelen volgende week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations