woensdag 30 juli 2014

[Gelnagels] Neon Flower Nailart

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien, is niet helemaal geworden wat ik er eigenlijk van in gedachten had... Ik werk eigenlijk altijd met nagellak, maar wilde dit keer eens testen hoe het maken van nailart ging met acrylverf... Dat laatste laat ik voorlopig dus even achterwege ;-).

De nailart bestaat voor het grootste deel uit een neongroene kleur van China Glaze. De bloemen op de ringvingers maakte ik met acrylverf. Helaas vind ik de bloemen zelf afschuwelijk geworden.. De verf is qua substantie veel dikker en laat het maken van hele kleine details gewoon niet toe...


De bloemen mag je dus voor nu even negeren haha! De rest van de nailart bestaat uit een gradiënt. Omdat de neon groene kleur van China Glaze erg sheer was, spongde ik eerst een basis met Sally Hansen - White Out (witte lak). Vervolgens sponste ik er twee keer overheen met de neon groene kleur.

De zwarte streepjes maakte ik met een striper van Max. Aangezien ik al tijdens het maken van de bloemen doorhad dat Acrylverf het voor mij gewoon niet is maakte ik de rest van de nailart af met gewone nagellak. Lesson learned, voorlopig geen acrylverf meer voor mij!

Wat vinden jullie het fijnst om te gebruiken met nailart? Acrylverf of ook gewoon nagellak? 

2 opmerkingen:

 1. Ik werk altijd met acrylverf. Wanneer je de juiste verf gebruikt vind ik het een stuk makkelijker dan nagellak wat vaak stroperig en snel droog word. Ook kun je foutjes makkelijk verwijderen met water :-)
  Je kan de verf eventueel verdunnen met water waardoor je schitterende dunne lijnen kunt zetten ;-)
  Oefening baart kunst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie idd de mooiste dingen voorbij komen met acrylverf. Maar denk dat mijn verf gewoon niet geschikt is! Ik ben het zelf ook zo gewend om te werken met nagellak dat je toch wel een voorkeur krijgt!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations