dinsdag 29 juli 2014

[Swatches] 5 Max Nailpolishes

Goedkoop is niet altijd duurkoop. Zeker niet in het geval van nagellakken. Er zijn talloze budget merken nagellakken welke ik persoonlijk beter vind dan de hele dure high end nagellakken. Vandaag swatchte ik deze 5 lakjes van het merk Max voor jullie! De lakjes zijn verkrijgbaar bij de Action en kosten €0,49 per stuk.Dit zijn de vijf lakjes welke ik voor jullie geswatcht heb. Stuk voor stuk in de flesjes mooie kleurtjes, maar hoe is de kwaliteit en hoe zien de lakjes er op mijn nagels uit? Van links naar rechts: coral, French Blue, Blue Night, Sea Green en Metal Dreams.

Coral
Zonlicht
Schaduw
Het eerste lakje is Coral. Een koraal kleurige nagellak met een crème finish. Hierboven zie je dit lakje in het zonlicht en in de schaduw. De kleur vind ik mooi, maar de finish vind ik wat streperig. Hierboven zie je twee laagjes lak. 

French Blue
Zonlicht
Schaduw
 French Blue is een medium blauwe kleur met wederom een crème finish. Ik gebruikte op de swatches hierboven twee laagjes, maar dit lakje kan voor een betere dekking een derde laag gebruiken. French Blue is dé perfecte kleur zomerlucht!

Blue Midnight
Zonlicht
Zonlicht
Blue Midnight is echt een prachtige kleur! Mooi donkerblauw met een shimmer finish. De dekking is top met maar twee dunne laagjes. Dit lakje sprankelt echt op je nagels!

Sea Green
Zonlicht
Schaduw
Ook Sea Green is een prachtige lak met een shimmer finish. De kleur is wat lastig te omschrijven, maar op de swatch in het zonlicht lijkt deze iets meer blauw terwijl de lak toch meer richting groen neigt. Ik denk dat 'zeegroen' wel een goede omschrijving is voor dit lakje. Ik lakte twee laagjes op de swatches hierboven.

Metal Dreams
Zonlicht

Zonlicht

Het allerlaatste lakje is Metal Dreams. Een zilverkleurige nagellak met een shimmer finish. Ik had verwacht dat dit lakje niet zou dekken, maar het tegendeel is waar. Met twee laagjes lak dekt Metal Dreams prima! In het zonlicht sprankelt dit lakje ontzettend!

Conclusie: Stuk voor stuk hele mooie lakjes die vaak met 2 laagjes al prima dekken. Mijn favorieten zijn absoluut Blue Midnight en Sea Green!

4 opmerkingen:

 1. Ze kosten €0,49 per stuk!!!! ;-) ik kan het weten, ik heb ze allemaal! Ghihihi ;-) De action lakjes zijn 9 van de 10x goed dekkend (zeker bij 2 laagjes) en ze lakken erg fijn vind ik! En de kleuren zijn vaak schitterend. Van mijn hele collectie action lakjes valt er eigenlijk geen 1 tegen. En ik heb ook OPI en andere high-end lakjes in huis dus ik weet te vergelijken. De lakjes van de action doen vaak niet onder dan met de OPI lakjes en dergelijke. Een goed topcoat doet wel wonderen. Maar dat is met elke lak! Lieve groetjes Mandy Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooh wat stom. Heb het bedrag meteen aangepast! Verder ben ik het helemaal met je eens, ik grijp veel sneller richting Essence of Catrice dan richting OPI!

   Verwijderen
 2. Leuke kleurtjes heb je gekocht! Ik kon niks leuks vinden hier helaas. Vind de coral kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja de Action lakjes zijn inderdaad top. Ik vind ze vaak beter dan high-end lakken.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations