donderdag 10 juli 2014

Instagram #28

Goedemorgen! Ook op deze vroege donderdagochtend natuurlijk weer een persoonlijk artikel met wat foto's van mijn week! Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations.

Afgelopen vrijdag begon hier in het noorden de zomervakantie. Voor mij betekende dat ook afscheid nemen van groep 5 en na de vakantie beginnen als juf in groep 7. Ik kwam thuis overladen met cadeautjes van kinderen uit groep 5. Ontzettend lief en een heel leuk aandenken aan deze groep!Weer leuke nageltjes in de salon gezet en natuurlijk mijn eigen nagels WK klaar!

Afgelopen weekend ging ik bij vrienden van ons op kraambezoek bij hun twee nieuwe kittens. De cuteness! Het zwarte katje kwam steeds bij me liggen en knuffelen. Ze zijn nog zo klein en fluffy!

Heerlijk ontspannend in de vakantie met de loom figuurtjes maken. Het verbaasd me keer op keer weer wat je allemaal met die dingen kunt maken!

Terwijl iedereen tegen de tv aan het gillen was afgelopen weekend voor voetbal, lag Verschoor heerlijk chill bovenop het dekbed te knorren. 

Top aanbieding bij de Dirx Drogist! Ciaté lakjes voor €2,99! Ik ga strakjes ook even kijken, heb nog geen lakjes van ciaté dus ben erg benieuwd!

Knorrepotje. Meneer is zo lief en zo ondeugend tegelijk. Ooit gehoord van een kat die op kabels kauwt? Well... Verschoor dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations