dinsdag 15 juli 2014

Nicole by OPI - What's The Mitch-Uation

In mijn shoplog een tijdje geleden liet ik al zien dat ik bij de Dirx drogist een aantal lakjes van Nicole By OPI gehaald had. Vandaag ga ik jullie één van deze lakjes laten zien! De swatch van What's the Mitch-uation!

What's the mitch-uation is een donkerblauw lakje met een shimmer finish. In het flesje ziet dit lakje er ontzettend mooi uit en ook op de nagel misstaat deze niet. 


Het lakje komt uit de Modern Family collectie. Na wat Google werk blijkt Modern Family een tv programma te zijn, ik ken het verder niet!

Het kwastje van dit lakje is iets smaller dan die uit de normale collectie van OPI, maar brengt verder fijn aan. Bij het aanbrengen van laag 1 verbaasde het mij dat de lak zo slecht dekte. Uiteindelijk is dit goed gekomen bij laagje 2, maar ik denk dat een derde laag deze lak nog net iets extra's geeft. Op de swatches hierboven heb ik twee laagjes aangebracht.

Wat vinden jullie van deze blauwe kleur? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations