vrijdag 25 juli 2014

OPI - Front Lawn

Deze week heeft de Big Bazar een leuke aanbieding met OPI lakjes. Namelijk 3 lakjes voor €10 of per stuk €3,99. Voor een OPI lakje is dit natuurlijk supercheap! De lakjes vliegen de winkel uit, dus mocht je nog graag iets willen adviseer ik je nog even snel te gaan kijken!

Front Lawn is een ontzettende mooie kleur groen. Lekker zomers, mooi voor de lente en gewoon echt grasgroen! De lak heeft een crème finish, welke ik persoonlijk erg mooi vind staan bij deze kleur.


Het OPI lakje heeft zoals iedereen gewend is, een wat breder kwastje, maar wel een fijn breed formaat (niet huge breed à la Catrice, die overdrijven af en toe een beetje!). Ik kon niet stoppen met niet naar mijn nagels kijken, deze kleur staat zo mooi!

Op het moment van swatchen was het zo'n 30 graden buiten. Dit is niet echt bevorderlijk voor de substantie van zo'n lakje natuurlijk (mja ik ben koppig). Op mijn ringvinger zie je een dikkige streep, dit is gekomen doordat de lak in de zon zo snel droogde. Maar de substantie van de lak is verder dus prima, mits je niet in de felle zon gaat lakken ;-). Ik bracht twee laagjes lak aan op bovenstaande swatch.

Welke lakjes van OPI hebben jullie gekocht bij de Big Bazar? 

3 opmerkingen:

 1. Baal ik even dat er hier in de buurt geen big bazaar is, haha! Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 3 lakjes gekocht. Deze mooie groene heb ik nu ook op mijn nagels. Ik kocht ook nog: Blue Chips en Fly.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blue Chips en Fly heb ik zelf ook nog gekocht. Dat zijn ook erg mooie kleurtjes!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations