vrijdag 11 juli 2014

[Gelnagels] Black Nailart

In de zomer kiezen de meeste mensen juist voor felle kleurtjes voor op hun nagels, maar deze dame in de salon wilde een keertje compleet iets anders! Normaal draagt zij vaak rood of zilver op haar nagels, dit keer werd het zwart.. Het andere uiterste!

De nailart opzich is vrij makkelijk na te maken en kun je combineren met iedere kleur die je wilt. Ik heb de eigen nagelkleur als basis gebruikt. Verder heb je enkel een sponsje, een kleur naar keuze en glitters nodig (natuurlijk ook een base- en topcoat wanneer je dit op je natuurlijke nagels doet).


De kleur naar keuze (in dit geval zwart) doe je op een sponsje en dit spons je op de nagel. Wanneer je de kleur nog niet dekkend genoeg vind laat je laagje 1 even drogen en spons je nogmaals over de nagel heen. Hiermee kun je dan ook een beetje een overgang maken ipv een rechte lijn.

Over het zwarte deel bracht ik een glitterlakje van Essence aan. Dit is Essence - Glitter On Me. Een glitterlak met fijne en langwerpige glitters, vind dit lakje de laatste tijd helemaal leuk dus je hebt hem al vaker voorbij zien komen!

Mocht je zwart dus niet zo leuk vinden, dan kun je iedere kleur gebruiken die je zelf maar wilt!

2 opmerkingen:

  1. Hoi ik had zoals je in een vorig bericht zei bij nails only gekeken maar die verkopen niet particulier. Weet jij nog een andere goeie gel ? Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Groothandels voor gel en acryl verkopen idd niet particulier. Je zult of in het bezit van een diploma moeten zijn of een kvk inschrijving. Wanneer je kunt aantonen dat je ergens in opleiding bent zul je ook producten kunnen aanschaffen. Zonder de benodige papieren kun je helaas niet aan goede merkproducten komen. Het is ook niet verstandig om zonder opleiding te experimenteren met gel en/of acryl. Het zijn chemische producten en hiermee kun je flinke schade aanrichten. Mocht je echt interesse hebben in het zetten van gelnagels zou ik je adviseren om rond te kijken voor een opleiding!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations