donderdag 3 juli 2014

Instagram #27

De laatste week zo voor de vakantie is eigenlijk altijd een enorme drukke week. Zo ook dus deze week, voor vandaag betekend dit dat er naast deze persoonlijke post geen ander artikel zal verschijnen, maar morgen natuurlijk wel weer gewoon! In dit artikel vind je de foto's die ik de afgelopen week maakte, de foto's kun je terugvinden via Instagram, daar kun je mij ook volgen natuurlijk: @sylvia_nailartcreations.

Tja wat doe je wanneer je kat als een drama queen op de bank hangt en jouw richting opkijkt? Juist: camera!! Maf beest ;-)!


Deze week was het ook weer gezellig druk in de salon! Ik maak eigenlijk ook alleen maar foto's van de apartere nagels die ik zet (de standaard french manicures zijn niet zo interessant meer voor jullie!). Ook had ik een moeder gezellig samen met haar dochter in de salon die samen hun nagels kwamen doen!

Deze week moest ik ook mijn beide minoren inleveren. Ik kan er echt slecht tegen wanneer een docent eist van de studenten dat zij schrijven zonder spelfouten, maar vervolgens wel een document opmaken vol met spelfouten ('hoe HEBT je dat gedaan?').. Echt verschrikkelijk...

Meneertje onschuld! Kun je je voorstellen dat dit mannetje gewoon alweer 2 jaar oud is geworden deze maand? De tijd vliegt echt voorbij, hij was zo'n klein frummeltje!

Klaar voor de wedstrijd NL - Mexico. Pff wat een zenuwslopende wedstrijd... maar we hebben weer gewonnen! Op naar zaterdag!

In plaats van te helpen met het invullen van de voetbalpoule.. heeft Verschoor alleen maar oog voor de pen. Wanneer meneertje geen aandacht krijgt dan vliegt alles over de vloer. Het maakt m dan ook echt niet uit of het nou een glas drinken, een pen, een elastiekje of zelfs een brandende kaars is...

Deze week heb ik ook weer een leuke nailartparty mogen geven aan een jarige dame van 15 en haar moeder. Het was onwijs gezellig en beide hebben ze hele mooie dingen gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations